Andrix mitt företag 2017-11-21T13:06:30+00:00

Serverlösningar

Förutom webdesign och uppsättning av hemsidor , så har Andrix stora kunskaper i drift och säkertheten kring websiter. Vi hostar siterna på egen konfigurerade VPS servrar, Detta för att kunna ha fullständig kontroll och kunna skräddarsy lösningar till kunder. Vill ni ha hjälp med att konfigurera en server eller sätta upp en server lösning till er kontakta gärna mig för en offert. Givetvis står servrarna inom EU om inget annat avtalas.

Säkerhet

I princip kan vem som helst sätta upp en websida men det svåra kommer till när man ska göra det säkert. Hos Andrix sätts säkerheten högt i prioriteringen, en snygg websida gör ingen nytta om den ligger nere.

E – Handel

Andrix har även erfarenhet av E handelslösningar och kan erbjuda er lösningar som inte kostar skjortan om man vill prova på E handel. Jag använder mig av WordPress och Woocoomerce då.

Support

Utveckling

Andrix kan även stå till tjänst med utveckling av skräddarsydda tjänster om så önskas . Andrix har erfarenhet av utveckling i bland annat PHP och har utvecklat dvs olika tjänster.

Kvalité

Andrix policy är att alldrig ta på sig ett uppdrag som inte Andrix kan leverera till 100% , Hos andrix får du kvalité och service är det något projekt vi inte kan ta på oss så lotsar vi er vidare till någon av våra samarbetspartners, Där ni får samma höga kvalite och bra bemötande som från Andrix.

Anders är oerhört tillmötesgående och lyhörd för vad jag som kund vill ha och behöver. Jag skulle absolut rekomendera att anlita honom när man vill ha en snygg, enkel och funktionell hemsida!

Jenny Molin, jenmlivolycka.se

Snabb och bra hjälp! Väldigt trevligt bemötande.

Derin Lvgen, Vinsidor.se

Sedan jag bytte hosting till Andrix är mina sajter blixtsnabba även när belastningen är hög. Anders håller en hög servicenivå, snabb support och alltid ett vänligt bemötande.

Björn Johansson, BBQlovers.se

Anders hjälpte mig och mitt företag när datorn strulade ! Utan hans hjälp hade jag nog gått under. Jag vet att jag alltid kan kontakta Anders när det är några funderingar och han är alltid snabb på att svara och effektiv i sitt arbete! Det är guld värt när man driver ett företag att ha en person som honom att vända sig till. Tack Anders!!

Frida Paulsson Nilebo, Nilebo Foto

Andrix har hjälpt mej med att sätta strukturen för curant.se. Jag har fått hjälp med val av tema och lämpliga tillägg för att lösa de ställda kraven på siten.\r\n\r\nAnders har en hög servicegrad och god teknisk kompetens för att lösa de problem som uppkommit.

Niklas Malmer, Curant.se

Vi på Blomsterhusen är väldigt nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Andrix.

Björn Blomstergren, Blomsterhusen.se

Anders har hjälpt mig från start med min webshop. Jätte bra service. Snabbt och enkelt! Jag är mer än nöjd

Catarina Brorsson, hemoinreda.se

Portfolio

bbqlovers.se är Sveriges mest besökta site om grill och bbq , Här hostar mitt företag siten på egen konfigurerade servrar och hjälper med support och tekniska lösningar där mycket är skräddarsytt för bbqlovers.se.

Vinsidor.se är en multisite som mitt företag hjälper med support och tekniska lösningar.

 

Chililovers är en webshop som också hostas av Andrix samt med service och utveckling av tekniska lösningar

Hemoinreda.se en site om inredning samt med tillhörande webshopp som jag hostar och hat byggt upp från grunden , utbildat innehavaren så den kan sköta siten själv

Shoppen.bondeprylar.se säljer diverse produkter för att göra lantbrukandet enklare, Andrix har tagit hand om det tekniska i bakgrunden och en annan person skött designen.

Vancos.se är återförsäljare för solceller och värmepumpar, Denna site har jag designat och satt upp.

Sören Sommelius är en kollega från min förra anställning , i detta fallet anlitades Andrix för att återställa och säkra upp siten efter ett intrång

Napsportclinic är en godväns nystartade företag där Andrix har tagit hand om allt från hemsida få igång mail och allt annat IT relaterat vid starten.

Ystads jazz är en Jazzfestivals website som hade problem med att sidan var jätte långsam och trög. I detta fallet otimerades sidan samt så togs hosting , övervakning , support och utveckling hand av Andrix.

Harmoni körens sida hostas av Andrix , Sidan sköts av samma gäng som Ystad jazz

Currant.se en sida som Andrix har designat och byggt från grunden

HD.se är ingen sidan som Andrix varit inblandad i men under min förra anställning på Helsingborgs Dagblad så var jag involverad i driften av denna jätte sida.

Nwt.se är ingen sidan som Andrix varit inblandad i men under min förra anställning på Helsingborgs Dagblad så var jag involverad i driften och supporten av denna jätte sida.

Artiklar