Leva med depression och mental ohälsa

//Leva med depression och mental ohälsa

Leva med depression och mental ohälsa

2009 Fick jag diagnosen utmattnings depression med panik ångest och har levt med den plågan nu i 8 år. Jag har medicinerat sedan starten och provat det mesta som finns att tillgå. Dock är det först på senare tid som orsaken till ohälsan hittades. I mitt fall var det dålig självkänsla och att känna sig otillräcklig. Hur jag hittade orsaken till det hela var genom en slump faktiskt, en tjej la ut på Facebook om att få hjälp med att göra en logga och då var jag snabb och frågade om hemsida. Denna tjej höll på att utbilda sig till personlig coach, det är sånt jag fnyst på näsan för men efter lite samtal så trillade poletten ner och orsaken hittades. Dock är det mycket jobb kvar innan jag blir bra och fri från eländet. Jag har nu sedan 3 veckor slutat med medicineringen och det känns ok. Det har varit en del toppar och dalar men så är det väl alltid. Hela livet är väl en kamp som man ska kämpa. Jag har dock gett mig fan på att denna kamp ska jag vinna. Jag tänker börja skriva om det. Kanske det kan hjälpa mig och eller hjälpa någon annan där ute med samma problem som mig.

By | 2017-11-19T16:18:13+00:00 november 19th, 2017|depp och sånt|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

%d bloggare gillar detta: